vrijdag 15 juli 2016

Bruggen

Dus, ik zou donderdagochtend bruggen, maar toen ineens bleek de afscheidavond van groep 8 op de school van onze dochter een ENORM FEEST met catering en een bar een een dansvloer en laserlicht en rookmachines en met zn allen dansen tot half twee 's ochtends, en toen kon ik niet om half zeven op.

Ik probeerde het wel, maar ik bleek plotseling Heel Erg Oud.


Vandaag dus. 8x400 meter omhoog, en rustig weer naar beneden. Ik had aan straffe tegenwind op de weg naar boven, dus ik heb me de tandjes gewerkt. Maar, het was heerlijk :)

PS: ik heb heus wel voeten. Hardlopen - 7km - 7'22

3 opmerkingen:

  1. Hai Francine erg goed van je, vind het wat met dit benauwde weer. Heb een vraag welke brug doe je deze training? Ben op zoek naar mooie helling. Alvast bedankt en ben erg blij voor je dat je voeten hebt haha. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anja, ik ga altijd naar de Schelingwouderbrug. het hellende vlak is ongeveer 500 meter vanaf het begin van het fietspad (ik heb met de trainer afgesproken dat ik de volgende keer vijfhonder meter doe, dan kan ik de hele brug heen en weer :)). Ik neem de afslag schellingwoude op de A10, en parkeer dan doorgaans bij de landmarkt. Even inlopen tot aan de rotonde, en dan omhoog.

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...