zaterdag 5 maart 2016

Derde keer


Een kort rondje maar vandaag, maar ik was er trots op.  Dinsdag begon ik in mn nieuwe baan, iets dat me mentaal veel energie kost maar ook gewoon gepaard gaat met lange dagen. Mn nieuwe auto is er nog niet, en dus pendel ik heen en weer tussen huis en kantoor met een goede drie uur reistijd per dag. Het was de derde keer dat ik trainde deze week en gezien de omstandigheden was dat best wel een prestatie, al zeg ik het zelf.

Ik wilde dan ook wanhopig weer in mn vier-keer-per-week regelmaat terugkomen. Mn conditie is echt bagger, vergeleken met waar ik ben geweest - de afgelopen weken hakten er in. En hoe hard ik daar ook van baal, dat was natuurlijk gewoon een kwestie van keuzes. Ik had ook om vier uur op kunnen staan. Zo is dat, met sporten: je krijgt waar je in investeert. Daarom heb ik nu wel ander werk, maar niet meer een halve marathonvorm.

En dat is ok. Nu gewoon weer vooruit :)

2 opmerkingen:

  1. Je conditie komt echt snel weer terug! Het blijft een van de stomste dingen van hardlopen, dat je voor je gevoel altijd extra afgestraft wordt voor een periode niet of minder lopen. De opbouw kost zoveel tijd en energie en floep, voor je het weet lijkt je conditie weggesmolten. Maar het zit er nog hoor, en komt sneller terug dan je denkt!
    Superknap, drie keer lopen in een eerste werkweek! Vandaag nummer vier?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geloof in jezelf en op wat je de afgelopen jaren hebt opgebouwd!Go with the flow ook al is die soms niet wat je wilt..... Komt wel weer!

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...