vrijdag 27 mei 2016

Of je loopt een dagje niet

Na mijn Loopje-met-Leentje deed ik de dag erop de resterende helft van mijn dinsdagloopje. Het was heerlijk koel in mijn sportschool, met een zachte luchtstroom langs mn lijf, en de belichting was speciaal ingesteld op trainen na een lange stressvolle werkdag:
Omdat het eigenlijk een bikkeltraining had moeten zijn geweest, besloot ik er een iedere-kilometer-beetje-harder ding van te maken, en dat lukte:

Ik weet het, ik weet het, dit zijn snelheden waarom sommige mensen hun boodschappen doen. Maar hee, ieder zijn eigen tempo. Een kilometer is is een kilometer, of ie nou 7 minuten duurt of 5.


Vervolgens ging ik donderdag fietsen, 32 kilometer, van mn werk (waar Peter m'n fiets naartoe had gebracht) naar huis.

En nu is het vrijdag en ik heb toch best wel veel bewogen, deze week. Mn beenspieren laten zich horen. Ik heb eigenlijk een loopje op de planning staan voor vandaag, maar ik denk dat ik dat morgen doe. 

Of, zoals de coach zou zeggen:

3 opmerkingen:

  1. Persoonlijk ben ik al blij als ik het tempo van jouw eerste kilometer 6 km zou volhouden. Helemaal niets mis met het tempo. Integendeel! Hoe kan jij zo goed iedere km iets sneller? Hoe weet jij zo goed hoe snel je loopt? Hoe kan je zoiets trainen? Kan je daar een tip over geven? Bedankt alvast. Enne .. ik vind deze training toch ook best bikkelen hoor :)

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...