vrijdag 1 januari 2016

Hallo 2016


Een nieuw jaar is een frisse start. Misschien is dit het moment voor een verandering in je leven. Meer bewegen, misschien. Gezonder eten, misschien. Of meer tijd voor jezelf maken. Of, je lichaam leren waarderen om wat het kan, in plaats van hoe het eruit ziet.

In alle gevallen: ik ben right here, als je dat nodig hebt. Met motivatie-maandagen, goede loopjes en slechte loopjes, en de no-nonsense versie van werken aan je doelen.


Gelukkig 2016, jij. Dit wordt jouw jaar. 


11 opmerkingen:

 1. Als eerste de beste wensen voor 2016! Ik hoop dat het een gezond, sportief jaar voor je wordt zonder vervelende blessures. Je bent het nieuwe jaar in ieder geval goed begonnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo fijn dat jij er bent! Mjn bouwval vindt mijn buikschuifactie nog altijd niet leuk, een rondje-hondje is eigenlijk al meer dan genoeg (lees: teveel). Maar ... eigenwijze ik wil toch ooit weer vijfjes lopen. Nog geen idee hoe, behalve (letterlijk) stap voor stap.

  Zo fijn dat er dan de Francines zijn als voorbeeld, als inspirators, als over de streep trekkers, als de just do it, niet zeuren en nou gewoon weer lopen want dat doe ik ook bloggers.

  Oké, sjucht, je had me bij vandaag al bij "hallo 2016". Ik ga lopen (voorlopig op de loopband), me weer strenger aan mijn menukaart houden, meer tijd voor mezelf vrij maken ipv op te laten slokken door mijn werk en erover bloggen ... ook al gaat het maar over 500 meter per keer haha. 10x 500 is ook een vijfje 😉

  Ships ... heb ik nou zojuist iets beloofd?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies. 10x500 is ook een vijfje. Ik ga je eraan houden 😃

   Verwijderen
  2. Ik heb erover geblogd ... geen weg terug, maar weer een stap vooruit :)

   Verwijderen
 3. Voor jou en je gezin de allerbeste wensen. Na mijn aanpassing van het voedingspatroon in 2015, wordt 2016 hopelijk het jaar van meer sport. Dank dat je mijn inspirator bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O ja, vergeten te vragen: heb je nog leuke (halve) marathons gepland staan voor dit jaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor nu: de 20 Km door Brussel (http://www.20kmdoorbrussel.be/nl/) op 29 mei, en de Amsterdam Halve (http://www.tcsamsterdammarathon.nl/) op 16 oktober. Voor de rest is de racekalender nog leeg :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Top! De hele marathon staat in 2017 op het programma?

   Verwijderen
  2. Ja, het plan is Rotterdam 2017. Als het allemaal goed gaat blessurevrij en met een flink hogere basissnelheid :)

   Verwijderen
 6. Oh, en in September de Dam by Night, met Maaike. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het leuk dat je weer een log hebt!

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...