woensdag 13 april 2016

Waanzin Woensdag

Dit is een website die zegt dat ieder lichaam een vet-knop heeft, en dat je met een online cursus, uiteraard na drie dagen tegen betaling, leert waar jou vet-knop zit en hoe je die kan uitzetten. Uit de intro tekst:

'De kern van de Gabriel Methode is te achterhalen wat bij jou de VET-knop aanzet. VET staat voor “Voedsel en Temperatuur”. Wanneer de VET-knop aanstaat betekent dit dat  je lichaam in de “overlevingsmodus” staat en dat vertaalt het lichaam als een gebrek aan voedsel en temperatuur.  Daarom gaat het ter bescherming vet opslaan.'Nee.

Niemand komt aan van te weinig eten. Daarom zijn mensen die verhongeren niet  dik.


Je bent dus niet dik 'omdat je vetknop aanstaat'.

Je bent dik omdat je veel te veel rotzooi in je muil schuift, of omdat je te lui bent om te bewegen, of een combinatie van beiden.


Dus kom van je stoel, gooi al die meuk uit je keukenkastjes waarvan je zelf ook wel weet dat je het niet zo vaak zou moeten eten, en ga een eind rennen.

Scheelt je een bak geld.


2 opmerkingen:

  1. Haha, in je muil schuift. Maar zo is het wel natuurlijk. Scheelt het ook nog als we daadwerkelijk die reclame aanklikken? Wil ik best af en toe doen hoor. Blijf vooral doorschrijven en doorrennen, ik vind jouw verhaal nog steeds heel bijzonder! Groeten van Jeannet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Woehaa, een vet-knop....werkelijk!

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...