woensdag 17 augustus 2016

Eetpatroon


Ik ben er nog lang niet. Echt niet. Ik zondig nog veel te vaak, en heb nog steeds wel eens de neiging rotzooi te eten in tijden van stress. Maar, als ik mn eetpatroon zo op een rijtje zie: ik zorg goed voor mezelf.

En dat is mooi, want als je goed voor jezelf zorgt, heb je anderen meer te bieden.(Btw, ik post mn maaltijden - nou ja, degenen die de moeite van het posten waard zijn dan he - op instagram.)

8 opmerkingen:

 1. Dat ziet er smakelijk en kleurrijk uit! Bedenk je die maaltijden zelf of haal je inspiratie van een website of uit een boek?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Monique, ik haal veel inspiratie van pinterest, maar uiteindelijk volg ik eigenlijk maar weinig recepten en verzin ik meestal zelf wat. Iets met koolhydraten, een hele hoop plantjes en soms een visje en dan komt t vanzelf goed. Als ontbijt meestal een smoothie (halve banaan, sojamelk, een ander fruit en een groente, meestal spinazie of andijvie) of soja vanille yoghurt met muesli en fruit en/of pindakaas. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker zeg! Lijkt me inspirerend om vaker van zulke gezonde maaltijden langs te zien komen, dus k heb me aangemeld als volger op instagram (mijnmomenten).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat leg je het mooi op je bord, in je schaal neer! Prachtig gefotografeerd ook ... ziet er erg smakelijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er gezond en zeer smakelijk uit!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik word altijd zo blij als ik door mijn IG tijdlijn scroll en weer wat lekkers van jou voorbij zie komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 't Zijn stuk voor stuk schilderijtjes en nog supergezond ook! De papaya? van de eerste foto zag ik voor een zalmmoot aan en die combi sprak me minder aan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je bent een grote inspirator voor me, jaren geleden al, toen veel afgevallen, helaas ook weer aangekomen (20 kilo teveel), nu weer op de goede weg: 10 kilo eraf én sinds vijf weken aan het hardlopen! Door je foto's van je maaltijden gemotiveerd om nóg beter op m'n eten te gaan letten om de laatste tien kilo er ook weer af te krijgen. Bedankt, bedankt, bedankt, voor al je woorden/beelden op je blog!

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...