dinsdag 16 augustus 2016

She believed she could, so she did.


Omdat het feit dat je iets nog nooit gedaan hebt niet betekent dat je het niet kunt. Integendeel zelfs: je hebt het nog nooit gedaan, dus het bewijs dat je het niet kunt is nog nooit geleverd :). Ik ben bezig met een nieuw soort van avontuur, en ik herinner mezelf hier doorlopend aan.


Omdat ik weer begonnen ben met marathon training, en dit keer ga ik het beter doen. 

Omdat ik vertrouw op het proces, en weet dat ik in staat ben tot waar ik besluit dat ik toe in staat ben.


Omdat armbandjes leuk zijn ☺.
Daarom kocht ik dit:

En ook eentje voor jou. Laat je naam achter, dan loot ik volgende week dinsdag iemand☺

21 opmerkingen:

 1. Lang geleden inspireerde jij mij tot hardlopen, het bleek het beste medicijn tegen mijn verdriet over onze kinderloosheid.
  Begin vorig jaar ben ik, na ruim 9 jaar, zomaar spontaan zwanger geworden en nu alweer een half jaar moeder van een prachtvent met een paar (niet levensbedreigende) opstartproblemen waar ik het reuze druk mee heb. Ik ben ook begonnen aan een nieuw avontuur, En ik wil zo heel erg graag weer mijn schoenen strikken en GAAN en dan voelen dat ik het kan... misschien morgen.
  groetjes van de Haakmiep

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lees je avonturen heel erg graag en vind het een hele gave armband en ik moest meteen aan een speciaal iemand denken die ik mocht ik uitgekozen worden, wil geven in deze tijd. Ik loot dus graag mee ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik lees al maanden (jaren? op je vorige blog) stilletjes af en toe mee. Ben sinds 1,5 jaar ook serieuzer aan het hardlopen en je blog is een mooie motivatie voor mij om te zien wat je zelf kan bereiken, vaak veel meer dan je zelf denkt. Ik sla je maandagquotes regelmatig op als motivatie.
  Ik reageer anders eigenlijk nooit, maar zou graag een kans maken op dit armbandje met mooie tekst. Als reminder dat ik meer kan dan ik denk, want dat vergeet ik nogal vaak. En oooit...ga ik ook een (halve) marathon lopen =)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie tekst voor een armbandje. Naast mij op de bank een al lang niet meer zo heel klein pubermeisje, die af en toe een klein beetje meer zelfvertrouwen zou kunnen gebruiken. Want ik geloof dan wel dat ze alles kan bereiken wat ze zou willen, zelf is ze nog niet zover. Dus...voor haar loot ik graag mee. zodat ze iedere dag kan zien dat ze alles kan, als ze er maar in geloofd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die Zwitserse buuf (ik zeg : TV! Mixer!) zit nu te huilen om dat verhaal van Haakmiep. Dus eeh....ik ga hier niks meer over mezelf schrijven en waarom ik dat armbandje graag zou willen.

  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En het leek mij ook een mooi avontuur. En ik heb het gedaan, in april liep ik Rotterdam. En nu, vier maanden later, gloei ik nog steeds een beetje. Ik gun iedereen zo'n avontuur. En jou helemaal Francine you go girl. Twice!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hardlopen doe ik niet maar wandelen en 3x in de week naar de sportschool en goed letten op wat ik eet doe ik wel om een betere versie van mezelf te worden dus...
  Ik lees met plezier jou logjes en vind je weg naar de marathon bewonderenswaardig, petje af!
  Groetjes Heidy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De eeuwige twijfelaar in mij is nog steeds aan het nadenken of ik het gewoon niet zou proberen zo'n marathon...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bij zulke mooie reacties of zulke geweldige resultaten die jij hebt weten te laten zien door jouw doorzettingsvermogen en discipline en jouw grote doel de marathon, daar vind ik mijn resultaten en ervaringen bij in het niet vallen. Maar door te beginnen met hardlopen met een groep heb ik elke keer grenzen verlegd en dan vooral niet alleen op conditioneel gebied, dat had ik nooit verwacht en nog steeds ben ik grenzen aan het verleggen en blijf ik me verwonderen dat ik door het hardlopen dingen doe die ik eerder niet durfde. Groetjes van Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk dat je weer iets weggeeft! Ik lees je blog altijd met veel plezier en bewondering, want wat ben jij een doorzetter! Veel dingen zijn voor mij herkenbaar en dat maakt het juist zo leuk. Een ding heb ik altijd onthouden van wat je ooit eens schreef en dat is dat je meer kunt dan je denkt. Dit motto heeft mij meer dan eens door lange duurlopen geleid en ook in het leven in het algemeen heb ik hier profijt van. Jij bent in ieder geval het levende voorbeeld dat je met geloof in jezelf alles kunt bereiken. Op naar de tweede marathon! Veel succes met de training!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hij is prachtig.......of is het een 'zij'?
  Al zou ik alleen maar weten waar je hem gevonden hebt.....

  Groet, Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een echte Pippi Langkous! 'Ik heb t nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!'
  Je gaat de nieuwe marathon rocken!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel veel succes en plezier met je nieuwe avontuur...heb er alle vertrouwen in dat het je gaat lukken en zeker met zo'n onwijs leuke armband!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh ik hartje zulke armbandjes! En jij bent gewoon een geweldig mens!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb echt een ontzettende schop onder m'n kont nodig om weer te gaan hardlopen nu E 5 maanden is. Maar jeetje wat is het leven druk. Armbandje zou wel een mooie motivatie zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat weer ontzettend lief van je. Ik hoop zo dat je jouw doel gaat halen!
  Ik loot graag mee....

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Jij bent een kei in mensen motiveren! En slaat daarbij jezelf niet over :-). Die marathon gaat je lukken! En beter ook! Want als jij je eenmaal ergens in vastbijt is het geen kwestie vraag meer óf, maar wanneer. Zelf zit ik muurvast op de 5, en ga in Zaandam de 8 weer proberen. Blijf het allemaal vér vinden, blijf adem tekort komen. Die benen willen wel. Ik zou zo graag die 10 eens lopen, maar of dat lukt .. Geweldig hoe jij na 14 km hardlopen kan zeggen dat je nog nooit zo lekker heb gelopen. Dat lijkt me geweldig. Heel. Veel. Succes. Met alle trainingen en blaren en andere obstakels die ongetwijfeld nog gaan komen, en die jij ongetwijfeld allemaal weer zult overwinnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik heb deze spreuk op mijn motivatiemuur hangen. Wat zou het leuk zijn om hem ook rond mijn arm te dragen. Bij mij gaat het vooralsnog om kilo's zonder meters ;-) Ik waag graag een gokje.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Tja, na tien jaar niet gelopen te hebben begin ik eind september met de Start to run training. Net vijftig geworden, en een klotejaar achter de rug. Maar ik ga ervoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Goedemorgen, graag zou ik mee doen voor mijn vriendin!
  hartelijke groet, Marja

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...