woensdag 28 september 2016

Oppies en Affies

Na de dam moest ik even bijkomen. Ik ga niet liegen, ik had het best heel zwaar gehad. Dat zet me aan het denken, maar daar kom ik nog wel op terug.

Ik fietste een dagje van en naar mijn werk, en dat was het wel even, kwa sport. Maar toen moest ik er gisteren toch echt wel weer aan geloeven. Een brugtraining, en wat voor een. In het schema stond

(100-200-300-400)*5


Zoveel leed, mensen, in zo'n kort rijtje nummertjes :-)

Ik begaf me dus naar de Schellingwouderbrug:
Ik moest dus twintig opjes en afjes. Omdat je in Runkeeper geen 100 meter kan instellen, waarom is dat eigenijk, rekende ik uit hoe lang ik normaal gesproken over 100 meter loop, en stelde mn intervalen in op seconden. 

En toen zette ik mn verstand op nul en deed gewoon wat er in mn oor werd geroepen. 


Nou ja, niet helemaal zonder na te denken. Dit hier is mn 'WTF COACH DIT MEEN JE TOCH NIET' gezicht na het derde setje.
Geen idee waarom die foto niet wil kantelen.

Het was wel een extreem mooie avond, zo boven Amsterdam Oost:  


En ik voelde me een ontzettende bikkel toen ik het voor elkaar had. 8,6 kilometer, waarvan de helft klimmend.

Vanaf nu is er niet meer de optie om een training over te slaan. Want, nog twee weken, en dan loop ik de Amsterdam Halve. Time to get serious.

2 opmerkingen:

  1. Oh wat goed zeg, zo'n brugtraining. Ik zou ook weer eens heuvels moeten doen. Maar hee, hoe lees ik dit nou? Ik ben daar zo slecht in. Ik snap die vijf blokjes, met 100-200-300 en 400 meter. Die ren je naar boven? Dan houdt de heuvel op den duur toch op zeg maar? En wat doe je tussen de blokjes in? Oh, het kan natuurlijk ook dat je dit allemaal omhoog loopt en ook weer naar beneden, maar dan komt de afstand weer niet uit.
    Of ga je 100 omhoog, 200 omlaag, 300 omhoog etc? Nee, dan kom je steeds lager uit, dan kan niet. Nou ja, ik snap 'm niet.... Can you enlighten me?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit is echt lood- en loodzwaar. Ongelooflijk hoe je dat toch voor elkaar krijgt... Die halve gaat je lukken, natuurlijk!! Het was gewoon veel te warm tijdens de Damloop, dat nekt een mens.

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...