vrijdag 17 juni 2016

Weggeefje

Vandaag bestaat dit blog 1 jaar, 3 weken en 1 dag, vandaag is het Eet Je Groenten Dag, je gelooft me niet he, maar klik maar op die link,  vandaag heb ik me inschreven voor een Duomarathon (oh, dat moest ik je nog vertellen coach) en vandaag ziet het ernaar uit dat ik het droog ga houden tijdens mijn training. Nou, als dat geen reden is voor een weggeefje, dan weet ik het ook niet meer.

Nu het warmer wordt is het handig om iets te drinken bij je te hebben. Ik ben helemaal niet zo'n fan van water mee, om eerlijk te zijn; tenzij je langer dan een uur loopt of het warmer is dan 20 graden hoef je echt niet met een flesjer rond te hollen. Dat is alleen maar extra gewicht dat je meesleept, en wie zit daar nou op te wachten.

MAAR, het wordt zomer, en als de temperatuur oploopt en/of je wat langer traint, moet je dus wèl hydrateren. Net als wanneer het 's winters heel koud is overigens, en je door de wind/kou combinatie niet doorhebt hoeveel je zweet en ongemerkt uitdroogt. Alleen niet met zo'n flesje spa in je hand, ok? Want als nou iets 'newbie' schreeuwt is dat het wel.

Deze is veel handiger:Er kan 500ml vloeistof in bidon. Die steunt op een elastiek aan de onderkant, maar zit ook vast met een lusje aan de bovenkant, om het mondstuk, waardoor je wel heel rare fratsen moet uithalen om hem te verliezen. In de zak ernaast is genoeg ruimte voor je telefoon en je sleutel. Ik heb er eentje voor mezelf gekocht, en meteen ook eentje voor misschien wel jou.

Laat een berichtje achter in de comments, dan random-pick ik iemand volgende week vrijdag.

17 opmerkingen:

 1. Zou leuk zijn. Ben aan het trainen voor mijn eerste (sponsor) mud run...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Duomarathon? Cool! Dan heb je zo'n bidondrager (heet dit zo?) wel nodig. Tof van je dat je weer iets weggeeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou vooruit. Want ja, ik heb m'n schoenen weer afgestoft. En die zomer komt ook vast snel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Doe eens gek Colin! Eh ja dat doe ik dus door mee te doen. Ren jij dan? Was het maar waar, iets met bouwval enzo. Hoezo heb jij die dan nodig? Eh nou omdat ik héél voorzichtig, onder begeleiding, aan het sjoggen ben. Wie weet wordt dat ooit weer hardlopen en trouwens van sjoggen krijg je ook dorst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je 1 jaar 3 weken en 1 dag verjaardag! Wat kan hardlopen toch lekker zijn he, zo voelt het in ieder geval als je weer thuis bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je jubileum! Ik hardloop niet maar wandel heel veel en ook best op tempo dus een bidon is wel fijn en in zo een handige riem/hanger ding helemaal! Succes met je duomarathon wat dat dan ook is, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb in oktober mijn eerste duo-marathon gedaan, in Twente. Het was ge-wel-dig leuk. Dit jaar ga ik in Winterswijk op herhaling. Wij houden het er in, 1x per jaar. Ben benieuwd waar jij het gaat doen. Een bidonnending heb ik. Dus voor mij geen lootje hoor..........

  Groet, Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd met het blogjubileum :) Ik heb weer even gegoogelt ;) en een duo marathon dat is een gave uitdaging! Ik zie regelmatig dat je fikse stukken fietst als afwisseling van de training of omdat het hardlopen niet lukt (heel motiverend om te lezen dat je dan gaat fietsen!) dus dit is dan super zo'n duo marathon lijkt me. En de weggeefactie tuurlijk wil ik daar graag aan meedoen, op de foto ziet het er al super sportief en praktisch uit, laat staan als je het draagt in combi met snelle hardloopkleding ;) Op naar de volgende verjaardag van je blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat is een lief gebaar van je! Gefeliciteerd met je blog jubileum! Ik waag graag een kansje....

  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Alweer zo'n leuke weggeef!! Ik doe graag mee 😉
  Oooh en zo'n duomarathon lijkt me leuk!

  Succes voor jou!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik wil graag mee doen, ik ben een paar weken geleden begonnen om van mijn overgewicht af te komen, o.a. Door te sporten. Als ik jouw blog lees, weet ik dat het kan, dat helpt me echt om dat te weten.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat zou fijn zijn, zo'n mooi bidonding! Ik waag een gokje!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk en lief weer van jou!!! Altijd handig zo'n bidon met extra ruimte!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuk en handig ding! Mag je er ook mee wandelen!? 😄

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gefeliciteerd met je jubileum ;-) Grappig als je iets weggeeft zijn er altijd meer reacties dan op een normaal blogje. Zie ik ook bij andere blogs. Ik heb hem al, hoef dus niet mee te loten. Leuk he zo'n duo marathon. Succes met lopen.
  Groetjes,
  Wilma
  P.s. Lukt dat wel na zo'n rit te paard?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh die komt van pas tijdens de trainingen voor mijn 10 miles :-) wat gaaf een duo marathon! Dat moet gezien je fiets kilometers de laatste tijd wel goed komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb je blog nog maar pas terug gevonden. Ik heb een hardloopdipje qua lange afstanden maar ben wel gisteren weer begonnen met bootcamp. Twee keer per week. Bij bootcamp is water mee nemen echt nodig. Ik had gisteren als enige geen water bij mij en heb tijdens de training water van mijn duo dankbaar aanvaard. Volgens mij is deze ook voor bootcamp fijn. Mascha.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...