vrijdag 10 juli 2015

Op dit pad



Het was een jaar geleden dat ik hier liep, maar het pad voelde vertrouwd als altijd. Iedere bocht, iedere grasspriet, ieder oud houten hek - duizenden, letterlijk duizenden kilometers liep ik er.  Kilometer voor kilometer zocht ik mezelf, op dit pad, en de nieuwe versie van mij die ik vond, nam ik voorgoed mee terug.


Rondje Monnickendam, 9.02km | 7'09

4 opmerkingen:

  1. Was er dan niets goed aan de oude versie van jou?

    Yvonne.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Yvonne, mentaal gezien, zeker wel. Ik werkte hard, was creatief, had een uitgebreid sociaal leven, probeerde uit alle macht een goede moeder, dochter, zus, vriendin, collega, buurvrouw, werkneemster te zijn, en slaagde daar gelukkig vaak in :-). Ongeveer net als nu. Wat dat betreft verandert er niet veel. Je persoonlijkheid is je persoonlijkheid :-).

    Maar lichamelijk?

    Nee... Ik kan eigenlijk niets goeds verzinnen aan het hebben van maat 56.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldig zoals jij toch steeds weer alles beschrijft. Zonder poespas, eerlijk en met humor. En prachtig zoals jij je nieuwe versie hebt gevonden.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat zal dat lekker om daar weer gelopen te hebben, en al die herinneringen aan die pittige uurtjes in je gedachten te laten passeren. Ik doe altijd hetzelfde rondje, en herken het dat je werkelijk elk grassprietje kent (ook door eerdere hardlooptrainingen). Ik heb het hardlopen helaas nog niet opgepakt, ik moest veel werken en buiten m'n werk om een gezin van 4 kids draaien, en daarbij nog steeds niet helemaal fit. Ik hoop dat ik de draad morgenavond of dinsdagmorgen weer op kan pakken! Wan stiekem mis ik t rennen wel....

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...